Pentru ca tranformam imaginatia în realitate!

Ideeile tale prind contur cu noi!

deruleaza in jos

AllMob Design este partenerul tau de incredere in proiectarea de mobilier si crearea de ambianta, deoarece la noi nici un vis legat de design nu este imposibil de realizat. Te asteptam si pe tine sa iti transformi imaginatia in realitate

În colaborarea cu AllMob Design puteți opta pentru servicii complete, după cum urmează:

  • Consultanță – Pentru orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți, vă oferim asistența noastră, fără nicio obligație financiară. Împreună discutăm, stabilim modelele, termenele de execuție și prețul mobilierului, după care puteți lăsa restul în seama noastră.
  • Proiectare – Fie că urmăm modelele propuse de dumneavoastră sau vă recomandăm propriile idei de design, alegerea finală vă aparține.
  • Măsurare – Înainte de începerea oricărui proiect, realizăm măsurători precise cu aparatură de top, ca să ne asigurăm că totul se va potrivi la fix.
  • Realizare propriu-zisă –  Etapa în care punem în practică ideile și design-urile pe care vi le doriți, cu grijă și pricepere, la termenul stabilit, folosind materialele cele mai bune din prisma raportului preț-calitate.
  • Transport și montaj – Și faza finală, cea de transformare a spațiului dumneavoastră, ne revine tot nouă. La finalul execuției, profesioniștii noștri aduc și montează piesele de mobilier în locul dorit.
Mobila bucatarie
Mobila livingroom
Mobila dormitor
Mobila dormitor copii
Mobila baie
Mobila comerciala
Pregătit să incepi un proiect?